Home  Oplossingen  Diensten  Referenties  Contact  

 

In de afgelopen jaren heeft Sitegneer in diverse branches voor verschillende bedrijven businesscases gemaakt en sites gerealiseerd

    UitMetKinderen

Deze site in in 2001 gestart om de de beschikbare informatie over een dagje uit met de kinderen overzichtelijk in beeld te bregen.

Sitegeneer heeft een nieuwe site ontwikkeld, met nieuwe modulen voor het gericht zoeken, beoordelen van uitjes, adserver en het geografisch ordenen. 

Het dagelijks beheer wordt door UitMetKinderen zelf gedaan. Technische beheer,  statistiek en uitbreidingen worden door Sitegeneer op maat verzorgd. Regelmatig wordt de site aangepast aan de nieuwe wensen van de bezoekers.

www.UitMetKinderen.nl

    Expeditie Davinci

Het Da Vinci College vestiging Kagerstraat is in 2007 mee gaan doen met het project Durven Delen Doen. In het kader van dit project heeft zijn een speciale site.

Samen met het projectteam zijn de specificaties en de gewenste functionaliteit van de site opgezet. Na het functioneel ontwerp heeft Sitegeneer de site gebouw en het technisch beheer op zich genomen. De site heeft een module voor het bestellen van documenten

Het Da Vinci College verzorgt zelf het content beheer van de site.

www.ExpeditieDavinci.nl

    DBF Commmunicatie

Het vertaalburo DBF Communicatie heeft al jaren een eigen website. Deze site was toe aan een nieuwe look and feel en een tweetalige uitvoering.

Sitegeneer heeft in aantal stappen het nieuwe ontwerp voor de site opgeleverd en de technische structuur verzorgd.

DBF Communicatie heeft zelf voor de content gezorgd, terwijl Sitegeneer het ontwerp en de bouw heeft verzorgd. Het totale beheer van de site is na oplevering in handen van DBF Communicatie.  

www.DbfCom.com

    Tropheia

Na een jaar met een eigen ontwerp te hebben gewerkt was de site van Tropheia toe aan een nieuwe look and feel, die aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Tropheia is een onafhankelijk adviesbureau voor o.a. levensmiddelen recht en voedingssupplementen.

Tropheia heeft zelf voor de content gezorgd, terwijl Sitegeneer het ontwerp en de bouw heeft verzorgd. Het totale beheer van de site is na oplevering in handen van Tropheia.  

www.Tropheia.nl