Home  Oplossingen  Diensten  Referenties  Contact  Concept ontwikkeling
Als bedrijf of afdeling van een onderneming staat u voor de vraag hoe verder met internet? Met vakkundige hulp kunt u in stappen inzien welke mogelijkheden er voor u open staan. Hierbij spelen organisatorische gevolgen, marketingdoelstellingen en technische realisatie een rol om tot een compleet plan te komen. De kosten en verwachte opbrengsten zijn een onderdeel van de conceptontwikkeling die tot slot het rijtje in het plan af maken. Sitegeneer begeleid het proces van idee tot plan en zorgt voor het vastleggen van de resultaten in een conceptplan die de basis legt voor de volgende stappen naar businesscase of realisatieplan.

Ontwerp
Zowel voor een nieuwe website als voor site's die als een paar jaar bestaan, kom het ontwerpen van een nieuwe look and feel aan de orde. Hierbij spelen kleurstelling, vlakverdeling van teksten en functies tot en met het bepalen van de juiste lettertype een rol. Sitegeneer komt middels een iteratieve aanpak tot het eind resultaat, waarbij op gestructureerde wijze het nieuwe ontwerp het licht ziet.

Websitebouw
Het ontwerp wordt in als basis genomen voor het bouwen van uw website. Deze kan zowel in HTML met interactieve componenten als met behulp van een Content Management Systeem (CMS) worden opgezet. Naast het implementeren van het ontwerp kunnen ook allerlei functies, zoals zoekmethoden, winkel, gastenboek, blog, forum en andere op maakt gemaakte onderedelen worden ingebouwd.

Beheer en hosting
De site moet snel en altijd in de lucht zijn. Ons hosting platform zorgt daarvoor. We leveren ook beheer diensten zowel het technisch beheer als rapportages over het gebruik van de site.